News

10 rregulla interesante që me siguri nuk i dini për ‘Big Brother’

10 rregulla interesante që me siguri nuk i dini për ‘Big Brother’

Read more
Këpucët e para me takë u bënë për burrat dhe jo për arsyen që mendoni ju

Këpucët e para me takë u bënë për burrat dhe jo për arsyen që mendoni ju

Read more
The Little Black Dress! Si ky fustan ndryshoi historinë

The Little Black Dress! Si ky fustan ndryshoi historinë

Read more
Jeni kurioze të dini si duket bluza më e madhe në botë?

Jeni kurioze të dini si duket bluza më e madhe në botë?

Read more
Si e kanë ndryshuar mënyrën si vishemi disa nga serialet trend të momentit

Si e kanë ndryshuar mënyrën si vishemi disa nga serialet trend të momentit

Read more
Disa raste kur VIP-at na shokuan me veshjet e tyre!

Disa raste kur VIP-at na shokuan me veshjet e tyre!

Read more
5 momentet më të rëndësishme të modës gjatë vitit 2022

5 momentet më të rëndësishme të modës gjatë vitit 2022

Read more
Ju duhet patjetër një ‘garderobë kapsulë’: Ja si ta realizoni

Ju duhet patjetër një ‘garderobë kapsulë’: Ja si ta realizoni

Read more
Zyrtarisht, shpallet ngjyra e vitit 2023!

Zyrtarisht, shpallet ngjyra e vitit 2023!

Read more
Të parët, dhe të vetmit: 8 arsye pse duhet të shkarkoni aplikacionin Perla Shop

Të parët, dhe të vetmit: 8 arsye pse duhet të shkarkoni aplikacionin Perla Shop

Read more
A e dini ndryshimin mes vintage dhe retro?

A e dini ndryshimin mes vintage dhe retro?

Read more
S’do ta besoni dot pse xhinset e vajzave kanë xhepa shumëëë të vegjël

S’do ta besoni dot pse xhinset e vajzave kanë xhepa shumëëë të vegjël

Read more
1 2 »