News

Jeni kurioze të dini si duket bluza më e madhe në botë?

Jeni kurioze të dini si duket bluza më e madhe në botë?

Shkurtimisht: Është më shumë se gjashtë herë gjatësia e një autobusi dykatësh dhe më e madhe se një fushë futbolli.

Ju nuk mund të gjeni dikë që t'i përshtatet bluzës më të madhe në botë, por kjo nuk e ka penguar atë të fitojë vëmendjen e njerëzve në të gjithë botën.

Me një gjatësi marramendëse prej 93.2 metra dhe një gjerësi prej 62.7 metrash, bluza Tee theu rekordet si bluza më e madhe në botë.

Tee u krijua si një përpjekje për të rritur ndërgjegjësimin për kancerin e gjirit. 64 persona punuan të gjithë së bashku.

Në vitin 2014, ajo hyri në Rekordet Botërore Guinness si bluza më e madhe në botë.

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *