News

Si e kanë ndryshuar mënyrën si vishemi disa nga serialet trend të momentit

Si e kanë ndryshuar mënyrën si vishemi disa nga serialet trend të momentit

 

Nëse kaloni jo pak orë duke parë një serial, është pothuajse e pamundur të mos influencohesh përsa i përket stilit të veshjes. Le ta pranojmë: Të gjithë adhurojmë të përvetësojmë diçka nga personazhi ynë i preferuar.

Serialet trend grumbullojnë miliona shikues dhe padyshim që shërbejnë si referenca për koleksionet e dizajnerëve.

Mund ta themi pa frikë se disa nga shfaqjet më të mëdha televizive të vitit 2022 kishin të paktën një gjë të përbashkët – stilin.

Shihni në vijim disa koleksione ku vihet re frymëzimi nga serialet e njohur.

  1. EMILY IN PARIS

Në pasarelë: DEL CORE 

  1. BRIDGERTON

Në pasarelë: SIMONE ROCHA

  1. THE CROWN

Në pasarelë: TIBI 

  1. THE WHITE LOTUS 

Në pasarelë: DSQUARED 

  1. WEDNESDAY

Në pasarelë: ALFONSO CATALANO

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *