News

Disa raste kur VIP-at na shokuan me veshjet e tyre!

by Perla Shop on Dec 28, 2022

Disa raste kur VIP-at na shokuan me veshjet e tyre!

Personazhet e njohur padyshim që shërbejnë si frymëzim për shumë njerëz përsa u përket veshjeve. Mirëpo ndonjëherë ndodh që guxojnë më shumë seç duhet dhe përfundojnë si meme ose thjesht duken qesharakë. Kemi përmbledhur disa nga më të komentuarat:

Justin, çfarë të tha mendja?

Kesha në Kesha Mood!

Është Lady Gaga? Apo një ari polar? Apo një shkurre?

Nuk është pizza, është Cara Delevigne.

Nicki, ke diçka për të thënë?

Lady Gaga shkoi te kasapi dhe ishte që ishte, u sajua dhe me fustanin.

Kjo veshje e Cher është sa ikonike, aq edhe e çuditshme.

Po me mjelmën ç’patën? O.O

Lena Dunham me një veshje që s’e përshkruajmë dot...

Marc Jacobs dhe stili i tij “unik”.

Ok, pamë mjaftueshëm. Besoj.

E fundit: Katie Price & The Pink Centaur. Pa koment. o.O

Leave a Comment

Your email address will not be published.