News

10 rregulla interesante që me siguri nuk i dini për ‘Big Brother’

10 rregulla interesante që me siguri nuk i dini për ‘Big Brother’

Rregullat e programeve reality show si “Big Brother” ndryshojnë nga njëri shtet në tjetrin, megjithatë disa mbeten të njëjta. Detajet e kontratës janë konfidenciale, por ne kemi bërë disa kërkime tonat. Ndiqini në vijim:

1. Secili banor zgjedh tre ngjarje private për të cilat dëshiron produksionin që t’i njoftojë nëse ndodhin.

2. E dini që ndalohen banderolat? Epo, publiku nuk e ka respektuar këtë. E gjitha nisi vjet me dronët për Donaldin dhe tani po vijojnë me ato të Luizit.

3. Nuk lejohen të diskutojnë nominimet. (Dëgjuat Olta dhe Luiz?)

4. Vetëm produksioni ka të drejtën se çfarë të transmetojë dhe çfarë jo.

5. Nëse një banor ka nevojë për ndihmë të specializuar mjekësore në spital, mund të largohet nga shtëpia, por nuk mund të kthehet sërish nëse kalojnë më shumë se 48 orë.

6. Banorët duhet të kenë parë të paktën një sezon të “Big Brother”.

7. Banorët duhet të testohen për sëmundjet seksualisht të transmetueshme, sepse marrëdhëniet seksuale nuk janë të ndaluara në “Big Brother”.

8. Banorët e rinj mund të futen në shtëpi në çdo kohë.

9. Nuk lejohet të diskutojnë për produksionin. (Dëgjove Olta?)

10. (Zakonisht) nuk lejohet të folurit në një gjuhë tjetër përveç gjuhës amtare.

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *