News

Të parët, dhe të vetmit: 8 arsye pse duhet të shkarkoni aplikacionin Perla Shop

by Perla Shop on Dec 04, 2022

Të parët, dhe të vetmit: 8 arsye pse duhet të shkarkoni aplikacionin Perla Shop

Ju e dini që ne jemi përpjekur gjithmonë të vijmë me risi të reja për t’ju ofruar një shërbim gjithmonë e më cilësor. Pas website-it, Perla Shop ka tashmë edhe aplikacion. Të parët në Shqipëri, dhe të vetmit!

Edhe aplikacioni, ashtu si shumë projekte të ardhshme, janë pjesë e synimit tonë për të qenë sa më pranë jush dhe për t’ju ofruar një shërbim sipas standardeve ndërkombëtare. Pse duhet ta shkarkoni?

Përdorimi: Aplikacioni Perla Shop është user-friendly, pra lehtësisht i përdorshëm, dhe mund të shkarkohet në sistemet iOS dhe Android, përkatësisht në AppStore dhe PlayStore.

Njoftimet: Falë aplikacionit, ju do të njoftoheni të parët për ofertat e fundit.

Ulje ekskluzive: Disa nga ofertat do të vlejnë vetëm për përdoruesit e aplikacionit.

Produkte ekskluzive: Në aplikacion do të publikohen produkte ekskluzive, të cilat nuk gjenden në website. Ju do të njoftoheni të parët për produktet e reja. Prandaj mos prisni më gjatë për ta shkarkuar.

Chat: Aplikacioni ofron mundësin e chat-it në kohë reale, për çdo porosi, pyetje apo paqartësi tuajën.

Pagesa me Paypal dhe me kartë: Së shpejti, do të mund të paguani me Paypal ose me kartë për t’i lehtësuar edhe më shumë blerjet tuaja.

SMS për porositë: Falë aplikacionit, do të njoftoheni me SMS për konfirmimin dhe nisjen e porosisë.

Konvertimi i çmimit: Të gjithë ndjekësit nga diaspora mund të konvertojnë çmimet e produkteve nga lekë në euro me vetëm një opsion në të majtë të aplikacionit.

Për të shkarkuar aplikacionin, klikoni këtu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.