News

Zyrtarisht, shpallet ngjyra e vitit 2023!

Zyrtarisht, shpallet ngjyra e vitit 2023!

NĂ« fund tĂ« çdo viti, “autoriteti i ngjyrave” Pantone pĂ«rcakton ngjyrĂ«n qĂ« do tĂ« pĂ«rfaqĂ«sojĂ« vitin e ardhshĂ«m. Pantone – kompani e njohur pĂ«r Pantone Matching System, njĂ« standard i pĂ«rdorur pĂ«r industri si moda, dizajni grafik etj. – shpalli ngjyrĂ«n e vitit 2023 Viva Magenta!

Viva Magenta Ă«shtĂ« "njĂ« ngjyrĂ« disi ndryshe pĂ«r njĂ« kohĂ« ndryshe,” u shpreh Pantone nĂ« njĂ« deklaratĂ« pĂ«r mediat.

“E guximshme dhe e patrembur, Viva Magenta Ă«shtĂ« njĂ« ngjyrĂ« qĂ« pĂ«rcjell optimizĂ«m dhe gĂ«zim,” u tha nĂ« deklaratĂ«.

Kjo nuancë pasqyron trendet e fundit në të gjithë sektorët: moda, industria e bukurisë, teknologjia, dizajni etj.

Nuanca u frymëzuar nga ngjyra natyrale e disa insekteve të vogla të quajtura cochineal.

Koleksioni ynĂ« i fundit duket se i ka paraprirĂ« kĂ«tij trendi! 😊

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *