News

S’do ta besoni dot pse xhinset e vajzave kanë xhepa shumëëë të vegjël

S’do ta besoni dot pse xhinset e vajzave kanë xhepa shumëëë të vegjël

Të gjithë i kemi një palë xhinse në garderobë. E dimë, mund të kombinohem me shumë gjëra. Megjithatë, a keni vënë re ndonjëherë se xhinset tona kanë xhepa më të vegjël në krahasim me xhinset për çuna?

Pra, çfarë e shkakton ndryshimin në madhësinë e xhepave? Emily Keller, një stiliste, e cila ka punuar në industrinë e veshjeve për gati dhjetë vjet, ka zbuluar arsyet.

Arsyeja e parë lidhet me kursimin. Duke bërë xhepa më të vegjël, markat mund të kursejnë disa para më shumë.

Arsyeja e dytë mund të lidhet me tendencat e modës gjithnjë e në ndryshim. Sipas Keller, xhinset e grave zakonisht duhet t’u përshtaten trupit e nëse shtohen xhepa më të mëdhenj, do të shfaqen rrudha që prishin pamjen.


(Në foto: Majtas - xhepi i brendshëm i xhinseve të vajzave; Djathtas - xhepi i brendshëm i xhinseve të djemve)

Disa besojnë se veshjet e grave kanë xhepa më të vegjël ose nuk kanë xhepa fare për shkak të faktit të thjeshtë se markat duan të nxisin shitjen e kuletave ose çantave. Pra, për të siguruar që vajzat të zgjedhin një çantë dore si aksesor, por edhe si domosdoshmëri, ato shtojnë xhepa të padobishëm në veshjet e tyre.

Sidoqoftë, le ta pranojmë që xhinset e vajzave janë shumë herë më të larmishme dhe të këndshme se ato të djemve. E meqë ra fjala, shihni koleksionin tonë të ri të xhinseve që është thjeshtë ~perlë~.

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *