News

Getat që transformojnë veshjet: Ç’po bën namin këtë sezon?

by Perla Shop on Nov 13, 2022

Getat që transformojnë veshjet: Ç’po bën namin këtë sezon?

 Sezoni i ftohtë po troket, por kjo nuk do të thotë se nuk do të veshim më fundet apo fustanet e preferuara. Madje, si për ironi, duket sikur vjeshta dhe dimri na dyfishojnë dëshirën për të veshur, epo ju e dini çfarë: GETAT!

Industria e modës ka pasur qasje të ndryshme ndaj getave, por ne në Perla Shop besojmë fort te fuqia e tyre për të transformuar veshjet. Prisni, nuk e kemi fjalën për ato getat e tejdukshme me shkëlqim të urryeshëm apo ato që grisen sapo i vesh. Ne e dimë që ju meritoni më shumë, prandaj kemi përmbledhur në këtë listë disa nga getat trend të sezonit, si gjithmonë, me cilësi maksimale.

Fashionistat nëpër Javët e Modës kanë paralajmëruar rikthimin e getave rrjetë, këtë herë me më shumë detaje.

Këtë sezon, mund të luani me ngjyrat. Jeshilja e errët duket yll.

Getat me pika shkojnë me çdo gjë.

Përqafojini printet e ndryshme:

Nuk rëndësi sa e thjeshtë mund të jetë veshja: dallimin do ta bëjnë këto geta!

Këto geta me detaje zemrash do t'ju mbajnë ngrohtë, pa e humbur klasin.

Ky model ka ardhur për të qëndruar gjatë, sepse ndryshon tërësisht veshjen.

Gjithë sytë te këmbët tuaja.

Shënim: Për të porositur getat e mësipërme, mjafton të klikoni mbi foto. :)

Lexoni edhe: Ja cili është sekreti që vajzat në Paris duken gjithnjë të veshura yll!

Leave a Comment

Your email address will not be published.