News

Ja cili është sekreti që vajzat në Paris duken gjithnjë të veshura yll!

by Perla Shop on Nov 08, 2022

Ja cili është sekreti që vajzat në Paris duken gjithnjë të veshura yll!

Vajzat franceze duket që kanë lindur me stil e nuk i duhet shumë përpjekje për t’u dukur chic sepse e kanë modën një formë stili jetese. Jo më kot thuhet se është e pamundur të gjesh një franceze pa stil! Po sikur t’ju themi që koleksioni ynë i fundit, Paris Vjeshtë 2022, përmban disa nga veshjet e preferuara të gocave pariziane. :)

Vajzat franceze adhurojnë veshjet "intelektuale" në vend të atyre sensuale. Sensualiteti ndihet në mënyrën si ecin dhe mbahen. 

Miksoni ekstravaganten me të përditshmen. Mendoni për gjithë gjërat që s’e kishit menduar t’i vishni bashkë. Në fjalë të tjera, stili parizien është i sofistikuar dhe i papërsosur në të njëjtën kohë.

Si ta bësh "luks" edhe një veshje casual? Ja kështu:

E dini që vajzat franceze adhurojnë kostumet? Jo më kot!

Klas dhe sensuale, ka një sekret që duhet të dini nëse do të vishni një këmishë french style. Bëjeni këmishën e bardhë të duket e lirshme.

Ndonjëherë, fuqia e aksesorëve është e nënvlerësuar. Prandaj, beretat dhe kapelet e tjera janë #must!

Siç e thamë, një vajzë franceze nuk joshet nga e zakonshmja, por preferon detajet. Prandaj do të preferonin këto pulovra para çdo modeli tjetër.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.