BackBack
-42%E shitur

SET ME 2 PJESE ME VIZA

4,800.00 Lek 2,800.00 Lek

Seti vjen ne disa ngjyra, gri , roze , i zi dhe kaf. Perbehet nga bluzja e gjate dhe fundi me bel te larte, bluza ju jep mundesine per ta futur...

Roze
I zi
Kaf
Gri
Standart
Përshkrimi i Produktit

Seti vjen ne disa ngjyra, gri , roze , i zi dhe kaf. Perbehet nga bluzja e gjate dhe fundi me bel te larte, bluza ju jep mundesine per ta futur brenda ne fund dhe per ti dhene nje gjatesi me te shkurtur ose mund ta lini me gjatesi qe ka. Material i plote dhe me elasticitet qe pershtatet me cdo mase trupi.

Mënyrat e Pagesës
Per momentin e vetmja menyre pagese eshte 'Pagesa ne dorezim'. Opsioni i pagesave me karte apo me Paypal do te jete i disponueshem shume shpejt.
Politikat e Ndërrimeve
Perla Shop mundëson ndërrime masash në rast se produkti nuk ju bën, ose ndërrime për arsye të tjera objektive që vlerësohen rast pas rasti nga stafi. Të gjitha produktet kontrollohen me detaje nga 3 persona përpara paketimit.

AFATI:
Ndërrimet mundësohen brenda 24 orëve nga tërheqja e porosisë nga klienti (ose brenda 3 ditëve nga nisja e porosisë nga ne).
Për Kosovën dhe Maqedoninë ndërrimet NUK janë të mundura.
Për produktet në ofertë NUK mundësohen ndërrime.
Për ndërrimet nuk aplikohen uljet sezonale.
Kthimet janë vetëm në formën e “store credit”, jo cash.
Produktet që nuk kanë qenë gjendje në momentin që është bërë porosia, nuk janë të disponueshme për ndërrim.
Ndërrime të dyta nuk mundësohen. Për një porosi unike, klienti mund të kryejë vetëm një ndërrim.
KOSTOT: 300 lekë për Tiranën dhe 600 lekë për qytetet e tjera.