BackBack
-49%

SET CROP DHE PANTALLONA TE SHKURTRA

4,500.00 Lek 2,300.00 Lek

Set crop me pantallona te shkurtra. Crop edhte me rripa te holle , ka formen e bustit. Ne pjesen e perparme ka togez qe e bledh dhe e bene me te...

Xs
S
M
PĂ«rshkrimi i Produktit

Set crop me pantallona te shkurtra. Crop edhte me rripa te holle , ka formen e bustit. Ne pjesen e perparme ka togez qe e bledh dhe e bene me te veçant setin. Pantallonat jane ne gjatesi mesatare dhe pjese llastiku ne pjesen e belit , gjithashtu ka edhe rrip me togez. Pantallona jane stil i lirshem. 

Mënyrat e Pagesës
Ju mund të paguani në dy mënyra:
1. Pagesë në dorëzim të porosisë: kjo mënyrë pagese vlen vetëm për porositë në Shqipëri dhe Kosovë. Me këtë mënyrë pagese ju paguani cash në momentin që ju vjen pako.
2. Pagesë me kartë krediti ose debiti: ju mund të paguani me çdo lloj karte, nga çdo vend i botës.
Politikat e Ndërrimeve
Perla Shop mundëson ndërrime masash në rast se produkti nuk ju bën, ose ndërrime për arsye të tjera objektive që vlerësohen rast pas rasti nga stafi. Të gjitha produktet kontrollohen me detaje nga 3 persona përpara paketimit.

AFATI:
Ndërrimet mundësohen brenda 24 orëve nga tërheqja e porosisë nga klienti (ose brenda 3 ditëve nga nisja e porosisë nga ne).
Për Kosovën dhe Maqedoninë ndërrimet NUK janë të mundura.
Për bikinit dhe aksesorët NUK mundësohen ndërrime.
Për produktet në ofertë NUK mundësohen ndërrime.
Për produktet festive (koleksioni “XIXËLLO”) ndërrimet nuk janë të mundura.
Për ndërrimet nuk aplikohen uljet sezonale.
Produkti i zgjedhur për ndërrim duhet të jetë të paktën në vlerën e porosisë fillestare.
Produktet që nuk kanë qenë gjendje në momentin që është bërë porosia, nuk janë të disponueshme për ndërrim.
Ndërrime të dyta nuk mundësohen. Për një porosi unike, klienti mund të kryejë vetëm një ndërrim.
Kostot: 300 lekë për Tiranën dhe 600 lekë për qytetet e tjera.