BackBack

LEKURE E GJATE PELLUSH BRENDA

7,300.00 Lek

Lekure e gjate pellush brenda. Me jake me kapak me xhepa pllak me menge te gjata. Mberthimi behet me precina ne pjesen e perparme. Modeli vjene ne tri ngjyra: pellush jeshil,...

Jeshile
Bezhe
Zeze
S/M
M/L
PĂ«rshkrimi i Produktit

Lekure e gjate pellush brenda. Me jake me kapak me xhepa pllak me menge te gjata. Mberthimi behet me precina ne pjesen e perparme. Modeli vjene ne tri ngjyra: pellush jeshil, bezhe dhe e zeze. 

Mënyrat e Pagesës
Per momentin e vetmja menyre pagese eshte 'Pagesa ne dorezim'. Opsioni i pagesave me karte apo me Paypal do te jete i disponueshem shume shpejt.
Politikat e Ndërrimeve
Perla Shop mundëson ndërrime masash në rast se produkti nuk ju bën, ose ndërrime për arsye të tjera objektive që vlerësohen rast pas rasti nga stafi. Të gjitha produktet kontrollohen me detaje nga 3 persona përpara paketimit.

AFATI:
Ndërrimet mundësohen brenda 24 orëve nga tërheqja e porosisë nga klienti (ose brenda 3 ditëve nga nisja e porosisë nga ne).
Për Kosovën dhe Maqedoninë ndërrimet NUK janë të mundura.
Për bikinit dhe aksesorët NUK mundësohen ndërrime.
Për produktet në ofertë NUK mundësohen ndërrime.
Për produktet që vijnë me porosi të dedikuar për klientin, ndërrimet nuk janë të mundura. Të gjitha produktet e koleksionit të Parisit janë me porosi të dedikuar për klientin.
Për ndërrimet nuk aplikohen uljet sezonale.
Produkti i zgjedhur për ndërrim duhet të jetë të paktën në vlerën e porosisë fillestare.
Produktet që nuk kanë qenë gjendje në momentin që është bërë porosia, nuk janë të disponueshme për ndërrim.
Ndërrime të dyta nuk mundësohen. Për një porosi unike, klienti mund të kryejë vetëm një ndërrim.
Kostot: 300 lekë për Tiranën dhe 600 lekë për qytetet e tjera.