BackBack
E shitur

JUMPSUIT XHINS ME JAKE

4,000.00 Lek

Jumpsuiti vjen ne ngjyre bojqiell i lehte. Ka pulla perpara qe ju lejohen ta hapni sa te deshironi. Ka rrip ne mes , pak jake dhe 2 xhepa te pjesa e...

Xhins
34/xs
36/s
38/M
40/L
Përshkrimi i Produktit

Jumpsuiti vjen ne ngjyre bojqiell i lehte. Ka pulla perpara qe ju lejohen ta hapni sa te deshironi. Ka rrip ne mes , pak jake dhe 2 xhepa te pjesa e gjoksit dhe xhepa te pjesa e pantallonit. Pjesa e pantallonit eshte e drejte . Material i plote, dizenjo e thjeshte por shume i bukur.

Mënyrat e Pagesës
Per momentin e vetmja menyre pagese eshte 'Pagesa ne dorezim'. Opsioni i pagesave me karte apo me Paypal do te jete i disponueshem shume shpejt.
Politikat e Ndërrimeve
Perla Shop mundëson ndërrime masash në rast se produkti nuk ju bën, ose ndërrime për arsye të tjera objektive që vlerësohen rast pas rasti nga stafi. Të gjitha produktet kontrollohen me detaje nga 3 persona përpara paketimit.

AFATI:
Ndërrimet mundësohen brenda 24 orëve nga tërheqja e porosisë nga klienti (ose brenda 3 ditëve nga nisja e porosisë nga ne).
Për Kosovën dhe Maqedoninë ndërrimet NUK janë të mundura.
Për bikinit dhe aksesorët NUK mundësohen ndërrime.
Për produktet në ofertë NUK mundësohen ndërrime.
Për ndërrimet nuk aplikohen uljet sezonale.
Kthimet janë vetëm në formën e “store credit”, jo cash.
Produktet që nuk kanë qenë gjendje në momentin që është bërë porosia, nuk janë të disponueshme për ndërrim.
Ndërrime të dyta nuk mundësohen. Për një porosi unike, klienti mund të kryejë vetëm një ndërrim.
KOSTOT: 300 lekë për Tiranën dhe 600 lekë për qytetet e tjera.