JELEK I SHKURTER ME KOPSA PARA

Regular price 1,400.00 Lek
Sale price 1,400.00 Lek Regular price 3,000.00 Lek
Tax included.
Bezhe
E zeze
Jeshile
Product description

Jelek i shkurter me kopsa para. Ka material te plote dhe cilesi fantastike. Kombinohet lehtesisht me cdo veshje.

Shipping & Return

Perla Shop mundëson ndërrime masash në rast se produkti nuk ju bën, ose ndërrime për arsye të tjera objektive që vlerësohen rast pas rasti nga stafi. Të gjitha produktet kontrollohen me detaje nga 3 persona përpara paketimit.

Produkti që kthehet duhet të jetë me etiketë, me paketimin fillestar, dhe i paveshur nga klienti. Perla Shop nuk parashikon kthim të produktit në rast se produkti dëmtohet pasi është përdorur nga klienti.

AFATI:
Ndërrimet mundësohen brenda 24 orëve nga tërheqja e porosisë nga klienti (dhe brenda 3 ditëve nga nisja e porosisë nga ne). Të dy kushtet duhet të plotësohen.
Për Kosovën dhe të gjitha porositë e tjera jashtë Shqipërisë, ndërrimet NUK janë të mundura.
Kthimet cash nuk janë të mundura.

Për produktet e koleksionit “PARTY” ndërrimet NUK janë të mundura.
Për bikinit/intimo/body dhe aksesorët NUK mundësohen ndërrime.
Për produktet në ofertë NUK mundësohen ndërrime.
Për ndërrimet nuk aplikohen uljet sezonale.
Produkti i zgjedhur për ndërrim duhet të jetë të paktën në vlerën e porosisë fillestare.
Produktet që nuk kanë qenë gjendje në momentin që është bërë porosia, nuk janë të disponueshme për ndërrim.
Ndërrime të dyta nuk mundësohen. Për një porosi unike, klienti mund të kryejë vetëm një ndërrim.


Kostot: 400 lekë për Tiranën dhe 600 lekë për qytetet e tjera dhe zonat e Tiranës jashtë qytetit.