BackBack

GETA ME DIZENJO ME PUTHJE

2,000.00 Lek

Geta te plote me dizenji me puthje. Me bel te marte. Jane material i plote dhe shume i mire. Jane te kombinueshme. Modeli vjen ne 5 ngjyra: Bezhe, te zeza me...

Te zeza me puthje te kuqe
Jeshile me puthje roze
Blu me puthje lejla
Te bardha me puthje te kuqe
Bezhe me puthje te zeza
PĂ«rshkrimi i Produktit

Geta te plote me dizenji me puthje. Me bel te marte. Jane material i plote dhe shume i mire. Jane te kombinueshme. Modeli vjen ne 5 ngjyra: Bezhe, te zeza me puthje jeshile, bezhe, blu e erret, te zeza me puthje te kuqe. 

Mënyrat e Pagesës
Per momentin e vetmja menyre pagese eshte 'Pagesa ne dorezim'. Opsioni i pagesave me karte apo me Paypal do te jete i disponueshem shume shpejt.
Politikat e Ndërrimeve
Perla Shop mundëson ndërrime masash në rast se produkti nuk ju bën, ose ndërrime për arsye të tjera objektive që vlerësohen rast pas rasti nga stafi. Të gjitha produktet kontrollohen me detaje nga 3 persona përpara paketimit.

AFATI:
Ndërrimet mundësohen brenda 24 orëve nga tërheqja e porosisë nga klienti (ose brenda 3 ditëve nga nisja e porosisë nga ne).
Për Kosovën dhe Maqedoninë ndërrimet NUK janë të mundura.
Për bikinit dhe aksesorët NUK mundësohen ndërrime.
Për produktet në ofertë NUK mundësohen ndërrime.
Për produktet që vijnë me porosi të dedikuar për klientin, ndërrimet nuk janë të mundura. Të gjitha produktet e koleksionit të Parisit janë me porosi të dedikuar për klientin.
Për ndërrimet nuk aplikohen uljet sezonale.
Produkti i zgjedhur për ndërrim duhet të jetë të paktën në vlerën e porosisë fillestare.
Produktet që nuk kanë qenë gjendje në momentin që është bërë porosia, nuk janë të disponueshme për ndërrim.
Ndërrime të dyta nuk mundësohen. Për një porosi unike, klienti mund të kryejë vetëm një ndërrim.
Kostot: 300 lekë për Tiranën dhe 600 lekë për qytetet e tjera.