Identifikohu

mbyll

Regjistrimi në këtë faqe ju lejon të aksesoni statusin dhe informacionet e porosive tuaja. Thjesht plotësoni të dhënat e faqes në vijim për të krijuar një llogari të re. Do t'ju kërkojmë vetëm për informacione që e bëjnë porosinë më të shpejtë.

Krijo një llogari

Shporta

mbyll
  • AsnjĂ« produkt nĂ« shportĂ«

SOCIAL MEDIA MANAGER APLIKO TANI

Tiranë
Perla Shop
Thu, Dec 08, 2022

Nëse pasionet e tua janë rrjetet sociale, di t’i menaxhosh mirë ato, nëse di të shkruash saktë gjuhën shqipe, nëse ke stil në të shkruar, nëse të pëlqen bota e modës,

KY POZICION Ă‹SHTĂ‹ PĂ‹R TY!

Mosha e kërkuar: 19-30 vjeç

Puna është fizike, ndaj duhet të jetoni në Tiranë.

2022-12-08|||Tiranë|||Perla Shop||||||zH5gNW0wx0EFJyzM|||OTHER|||USD|||HOUR|||single||||||||||||false

FORMULARI I APLIKIMIT

* E domosdoshme

Faleminderit. Aplikimi juaj është pranuar me sukses. Dikush nga stafi do ju telefonojë së shpejti për një intervistë.