Identifikohu

mbyll

Regjistrimi në këtë faqe ju lejon të aksesoni statusin dhe informacionet e porosive tuaja. Thjesht plotësoni të dhënat e faqes në vijim për të krijuar një llogari të re. Do t'ju kërkojmë vetëm për informacione që e bëjnë porosinë më të shpejtë.

Krijo një llogari

Shporta

mbyll
  • AsnjĂ« produkt nĂ« shportĂ«

SHĂ‹RBIM KLIENTI APLIKO TANI

Tiranë
Perla Shop
Thu, Dec 08, 2022
Full time

Stafi jonë do të dyfishohet!

Ne po kërkojmë vajza të reja energjike që t'i bashkohen grupit tonë të shërbimit ndaj klientit, që përfshin pozicionet:

-Kthim përgjigjesh ndaj mesazheve apo telefonatave të klientëve

-Paketim

-Përgjegjëse e departamentit të kthimeve dhe ndërrimeve

Puna është fizike, ndaj duhet të jetoni me patjetër në Tiranë.

Mosha e kërkuar: 19-30 vjeç.

Eksperienca NUK është kusht, mjafton të keni dëshirën e mirë për të punuar dhe ne do ju mësojmë gjithçka që ju duhet!

2022-12-08|||Tiranë|||Perla Shop||||||7H9usNivOFtMPgND|||FULL_TIME|||USD|||HOUR|||single||||||||||||false

FORMULARI I APLIKIMIT

* E domosdoshme

Faleminderit. Aplikimi juaj është pranuar me sukses. Dikush nga stafi do ju telefonojë së shpejti për një intervistë.