Perla Shop është sot butiku online më i madh në Shqipëri dhe i vetmi me 250 mijë ndjekës në kanalin e Instagram-it. Puna e palodhur ndër vitë dhe besueshmëria tek klientët, ka bërë që të ndërtojmë sot një platformë gjigante, prej ku askush nuk del i zhgenjyer!

 

Perla Shop është themeluar në vitin 2017, si një ndër të parët butike online në Shqipëri dhe që prej fillimit arritëm të bënim diferencën. Stili unik në veshje, gama e gjerë e produkteve dhe cilësia e pakontestueshme, janë pikat e forta që na dallojnë dukshëm nga të tjerët.

 

Çdo produkt reklamohet me foto dhe video në detaje nga 5 modelet e faqes. Ndaj tek Perla nuk ka asnjëherë klientë të zhgënjyer. Masat janë të sakta, por nëse ndodh që produkti nuk rri fiks ashtu siç e kishe menduar, mos u shqetëso – Perla mundëson ndërrime!

 

Perla tashmë nuk është thjesht një faqe veshjesh të zakonshme, por është nje komunitet i madh ku do gjeni pak nga përditshmëria e pesë e vajzave tona të thjeshta, pak humor, dhe shumë interaktivitet nëpër story.

 

Aktualisht dërgesat mundësohen për Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë. Dergesat në Shqipëri vijnë brenda 24 orëve, ndërsa në Kosovë dhe Maqedoni brenda 1 jave. Së shpejti në të gjithë botën!

 

NJË HERË KLIENTË TEK PERLA, GJITHË JETËN KLIENTË TEK PERLA- Kjo është moto jonë!