Perla Shop mundëson ndërrime masash në rast se produkti nuk ju bën, ose ndërrime për arsye të tjera objektive që vlerësohen rast pas rasti nga stafi. Të gjitha produktet kontrollohen me detaje nga 3 persona përpara paketimit.

AFATI:
Ndërrimet mundësohen brenda 24 orëve nga tërheqja e porosisë nga klienti (ose brenda 3 ditëve nga nisja e porosisë nga ne).

Për Kosovën dhe Maqedoninë ndërrimet NUK janë të mundura.

Për produktet në ofertë NUK mundësohen ndërrime.

KOSTOT: 300 lekë për Tiranën dhe 600 lekë për qytetet e tjera.