Duke shfaqur 1–12 nga 16 rezultate në total

Price filter
  Filter by color
   Filter by size

    BALENCIAGA

    Atlete me taban te larte dhe te rehatshem. Mberthehen me ane te lidhseve. Vijne ne dy ngjyra te zeza dhe te bardha. 

    ATLETE SPORTIVE

    Atlete te bardhaaportive.  Me taban mesatar. Mberthehen me lidhse. Vjene ne dy ngjyra : te bardha dhe jeshile

    4,800.00 Lek 3,000.00 Lek Zgjidh opsionetPërzgjidh opsionet

    ATLETE ME GURE

    Atlete me taban mesatar. Mberthehen me lidhese. Jane shume figutante dhe shume te rehatshme. Vijne ne dy ngjyra: gure gri dhe gure bojqielli.

    4,000.00 Lek 3,000.00 Lek Zgjidh opsionetPërzgjidh opsionet

    ATLETE GRI

    Altete me taban mesatar, me shkronja fosforishente. Mberthimi behet me lidhese.Shume te rehatshme dhe shume komode.

    5,000.00 Lek 3,500.00 Lek Zgjidh opsionetPërzgjidh opsionet

    ATLETE RRJETE SIPER

    Atlete me taban mesatar , rrjet siper . Mberthimi behet me ane te lidhseve. 

    4,000.00 Lek 3,500.00 Lek Zgjidh opsionetPërzgjidh opsionet

    ATLETE ME XIXA

    Atlete me taban transparent me xixa. Mberthehen me lidhese. Jane shume figurante dhe te rehatshme. 

    3,000.00 Lek3,500.00 Lek Zgjidh opsionetPërzgjidh opsionet

    ATLETE FIGURANTE

    Atlete me taban mesatar. Teper figurante dhe shume te rehatshme. Detaji i veçante eshte xhepi qe kane atletet ne anen e djathte.

    ATLETE ME TABAN TE LARTE

    Atlete me taban te larte dhe te trashe. Ne pjesen e parme ka detjain e zinxhirit qe i bene teper te vecanta. Vijne ne dy ngjyra: te zeza dhe bezhe me...

    BALENCIAGA ME TABAN BEZHE

    Balenciaga me taban me lartesi mesatare. Mberthehen  me lidhese. Te rehateshme dhe shume komode. 

    ATLETE ME TABAN ME NGJYRE

    Atlete te bardha ne pjesen e pasme ka detaj te bukur me ngjyra. Tabani me lartesi mesatare me ngjyra figurante. Mberthehen me lidhese.

    4,500.00 Lek 2,500.00 Lek Zgjidh opsionetPërzgjidh opsionet

    ATLETE TE ZEZA

    Atlete te zeza me taban me lartesi normale. Kombinohem lehtesisht dhe jane shume te rehatshme.

    5,000.00 Lek 3,500.00 Lek Zgjidh opsionetPërzgjidh opsionet

    ATLETE FENDI

    Atlete me taban mesatar. Jane shume figurante dhe teper te rehatshme. Mberthimi behet me lidhse.

    5,000.00 Lek 4,000.00 Lek Zgjidh opsionetPërzgjidh opsionet